lauantai 30. huhtikuuta 2016

Talon runko valmis


Maanantaina rakennusmiehet jatkoivat talon rungon rakentamista ja tiistaina oli alun perin tarkoitus nostaa kattotuolit paikoilleen, mutta maanantaisen takatalven takia kattotuolit saatiin nostettua vasta keskiviikkoaamulla. Keskiviikon ja torstain rakentajat lisäsivät tukia rakenteisiin. Torstai-iltapäivällä kaupungin tarkastaja kävi hyväksymässä talon rungon runkokatselmuksessa.








Nyt talo alkaa muistuttaa jo taloa ja mittasuhteista saa paremman käsityksen.


Seuraavaksi vuorossa on katon tekeminen sekä tuulensuojalevyjen lisääminen seinille.


sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Perustukset valmiit ja runko nousee


Edellisellä viikolla talon sokkelin muotti ja raudoitus saatiin valmiiksi ja muotti täytettiin betonilla. Muutaman päivän kuivumisen jälkeen muottilevyt poistettiin ja sokkeli täytettiin soralla. Samalla viikolla tontille tuli myös Kastellin lautoja, kattoristikot sekä ikkunat.

Sokkelin muottia tarkastamassa


Muottilevyt poistettu

Soraa sokkeli täynnä


Sora tasoitettu


Kastellin toimitus tontilla 

Ikkunat 

Tällä viikolla soran päälle levitettiin eristelevyjä sekä raudoitus. Torstaina raudoitus oli valmis betonilaatan valamiseen.

Ersitelevyt paikoillaan ja raudoitus käynnissä



Tasoitustyöt käynnissä

Laatta valmis

Perjantaiaamulla aloitettiin talon rungon kasaaminen. Seuraavien viikkojen aikana taloprojekti etenee nopeasti, kun talo alkaa saada muotoansa.

Perjantaiaamulla aloitettiin rungon kasaaminen



Pikkuhiljaa alkaa hahmottumaan





lauantai 9. huhtikuuta 2016

Tilannepäivitys


Viime blogipäivityksen jälkeen ei tontilla ole tapahtunut oikeastaan mitään. Tämä on ollut aika turhauttavaa, sillä vasta tällä viikolla on ruvettu tekemään sokkelin muottia ja vasta maanantaina tullaan muotti täyttämään. Sokkelin kuivuttua muutaman päivän, ruvetaan pohjalaattaa työstämään ja valamaan. Talopakettikin tulee ensi viikon aikana tontille, mutta sitä ei päästä pystyttämään ennen kuin perustukset ovat kunnossa.


Tässä kuitenkin pieni kuvakollaasi viime viikkojen tapahtumista.

klapipino kasvaa

klapitalkoot





perustusten eristysmateriialit

sokkelin muotti